Oleg Cassini Gelinleri: Serra Güven'in Hikayesi

Oleg Cassini Gelinleri: Serra Güven'in Hikayesi

Bu yazımızda romantik çiftimiz Kübra&Serkan’ın mesafe tanımayan aşk hikayesini ve Alfa Beta tasarımı nişan elbisesi içerisinde büyüleyici görünen Kübra’nın birbirinden etkileyici fotoğraf karelerini sizlerle paylaşıyoruz.  

Üniversite bitiminde İzmir’de başlayan, sonrasında şehirler arası mesafe tanımayan bir aşk onlarınki.. Kübra, İtalya’da eğitimini tamamlayıp İzmir’e staj için gelirken, Serkan da esas mesleği olan kaptanlığı bırakıp ailesinin yanına Manisa’ya yerleşmiş. İlişkinin 2.yılında gelen evlilik teklifi, Serkan’ın askerlik görevinin Kilis’e çıkması engeline takılmış. Bu dönem aynı zamanda Kübra’nın da ilk atama dönemine denk gelmiş, o da Serkan’a yakın olsun diye Gaziantep’i yazmış. Şans onların yanında olmuş ve böylece ilk defa aynı şehirde olmaları ilişkilerini daha da güzel bir noktaya getirmiş. Yani, aşk mesafe tanımamış ve daha da güçlendirmiş onları..

Ve bir Temmuz günü ailelerin tanışmasıyla ilişki resmiyet kazanmış. Çiftimiz şimdi ilişkiye başladıkları yerde, İzmir’de gerçekleşecek olan nikah töreninin hazırlıklarına başlamış durumda..Kübra’nın ailesi Bursa’da olduğu için nişan töreni ve fotoğraf çekimi Serenay Lökçetin Fotoğraf ile Bursa’da gerçekleşmiş. Açık havada yapılan fotoğraf çekimi sonucunda ortaya oldukça doğal ve romantik kareler çıkmış.

Kübra, Oleg Cassini Anatolium Mağazası’ndan satın aldığı Alfa Beta tasarımı payetli nişan elbisesi ile oldukça zarif ve iddialı bir görünüm yakalamış. Tül kumaş üzerine çiçek desenli payet işlemeli, sırt dekolteli, kuyruklu abiye elbise ile siz de katılacağınız davetlerde ve nişan töreninizde göz kamaştırabilirsiniz.

Alfa Beta tasarımı gece elbisesini satın almak için tıklayınız. 

Sevinci gözlerinden okunan Kübra&Serkan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyor, evlilik sevincini de en kısa zamanda yaşamalarını temenni ediyoruz.

Serra Güven