Kırmızı Elbise Nasıl Kombinlenir? Kırmızı Abiye Giyim Rehberi

Kırmızı Elbise Nasıl Kombinlenir? Kırmızı Abiye Giyim Rehberi

Aşkın ve tutkunun rengi olan kırmızı tüm renkler içerisinde en dikkat çekici olanıdır. Kırmızı o kadar güçlü bir renktir ki tarih boyunca kral ve kraliçelerin tercihi olmuştur. Kırmızı büyük tutkunun göstergesidir. Romantizmin rengi olan kırmızı, kırmızı kalpten, kırmızı güle kadar bize aşkı çağrıştırır. Güçlü ve dikkat çekici etkisi ile özel geceler ve ödül törenlerinde kırmızı halı üstünde yürümek bir ayrıcalıktır. Moda dünyasında da çarpıcı tasarımları daha dikkat çekici hale getiren kırmızı bir çok modacının koleksiyonlarında sıkça yer verdiği bir renktir. Kırmızının lüks ve zengin yansıması tasarımlara ayrı bir değer katar. Kırmızı rengi sevmek için o kadar çok neden var ki saymakla bitmez. Katıldığın davetlerde giyeceğin kırmızı elbisen, adeta bir mücevher gibi parlamanı sağlayarak tüm hayran bakışları üzerinde toplayacağından emin olabilirsin. İster kadife, ister saten ya da tül her kumaşta farklı bir etki yaran kırmızının gücünü üstünde taşımaya hazırsan kırmızı abiye giyerken dikkat edilecek bazı detayları ve kombin önerilerini senin için hazırladık. Mutlaka göz at deriz.

Kırmızı Abiyenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Kırmızı renk tek başına bile çok çarpıcı ve dikkat çekici bir renktir. Bu yüzden kırmızı abiye elbiseniz ile giyeceğiniz ayakkabı ve aksesuarlar özen ile seçilmelidir. Katılacağınız davetin konsepti ve elbisenizin modeli de aksesuar seçiminizde karar vermenizi etkileyecek detaylar arasında olacaktır. Kırmızı abiye elbise altına ne renk ayakkabı giyilir sorusunun cevabı bir çok seçeneğe açıktır. İlk akla gelen yine kırmızı bir ayakkabı olacaktır. Eğer kırmızı ayakkabı giyecekseniz sade ve ince bantlı bir model seçmenizi tavsiye ederiz. Yine kırmızı abiyeniz ile gümüş, altın, siyah renkler tercih edebilirisiniz. Çantanız ve aksesuarlarınız ile aynı renkte ayakkabı giymeniz güzel ve şık bir uyum yakalamanızı sağlayacaktır.

Kırmızı Mini Elbise Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Kırmızı mini elbiseniz ile giyeceğiniz ayakkabı aksesuarlarınız kadar ön planda olacaktır. Sade saten ya da krep kırmızı kısa mini giyiyorsan elbisene ışıltı katmak için gümüş ya da altın, taşlı bir ayakkabı tercih edebilirsin. Kırmızı mini elbisen ışıltılı ise düz renk bir ayakkabı daha doğru bir tercih olacaktır. Özellikle siyah bir stiletto yada siyah ince bantlı bir ayakkabı ışıltılı elbiseni zarif bir şekilde tamamlayacaktır.

Kırmızı Uzun Elbise Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Uzun abiye giyerken nasıl olsa ayakkabım gözükmeyecek diye asla düşünme. Yürürken her attığın adımda ya da otururken ayakkabın gözükeceğini unutma. Şıklığının tamamlayıcısı olan ayakkabı seçimin elbise seçimin kadar özenli olmalı. Kırmızı uzun abiyen ile daha öncede belirttiğimiz gibi hem elbisen ile hem de aksesuarların ile uyumu yakalaman lazım. Eğer gold renk aksesuar ve çanta kullanıyorsan ayakkabında gold renk olabilir. Diğer renk seçenekleri ise gümüş, siyah ve antrasit olacaktır.

Kırmızı Elbisenin Altına Ne Renk Çorap Giyilir?

Kırmızı abiye elbisenin boyu kısa ise ve çorap giymeyi tercih ediyorsan ilk tercihini ince dokulu ten rengi külotlu çoraptan yana yapmanı tavsiye ederiz. Ayrıca ince siyah çorapta kırmızı mini abiyene çok yakışacaktır. Kırmızı abiyen uzun ise külotlu çorap yerine diz boyu ve yine ten rengi çorap giymen uygun olacaktır. Kırmızı abiyenin boyu mini ise daha kalın opak çorap kullanabilirsin. Ayrıca çok ince dokuda antrasit renk çorap çekici bir duruş yaratabilir. Son dönemlerde ışıltılı file çoraplarında çok trend olduğunu hatırlatmak isteriz

Kırmızı Abiye ile Hangi Makyajlar Kombinlenir?

Giyeceğin kırmızı abiye ile kullanacağın saç modelin ve makyajın uyum içinde olmalı. Davetin konseptine göre bazen daha yoğun ve belirgin bir makyaj tercih edebilirsin. Ama sana tavsiyemiz makyajın ve saç şeklin konusunda çok abartıya kaçmaman olacaktır. Kırmızı elbisen rengi ile zaten çok dikkat çekici olacağından makyajını pastel tonlarda tercih edebilirsin. Ama daha dikkat çekici bir görüntü istiyorsan koyu renk far ve göz kalemini daha yoğun kullanabilirsin. Özellikle ışıltılı farlar ile kullanılan yoğu rimel uygulaması kırmızı abiye elbisene dikkat çekici bir tarz katacaktır. Ayrıca farklı renkler ile birlikte kullanacağın kırmızı far göz rengini ön plana çıkaracaktır.

Kırmızı Abiye ile Hangi Renk Ruj Sürülür?

Kırmızı abiye ile genelde ilk tercih edilen ruj rengi yine kırmızı diyebiliriz. Kırmızı ruj dudakları ön plana çıkaran ve makyajı daha dikkat çekici yapan bir ruj rengidir. Kırmızı ruj kullanıyorsan göz makyajını çok yoğun yapmana gerek kalmayacaktır. Göz makyajın yoğun ise daha doğal bir renk ruj kullanabilirsin. Dudakların ince ise dudak kalemi ile dudaklarını daha dolgun gösterebilirsin.

Kırmızı Abiye ile Ne Renk Oje Olur?

Kırmızı abiye elbisen ile kırmızı oje kullanman güzel bir bütünlük yaratacaktır. Ayrıca koyu bordo, siyah ve altın tonları kımızı abiyeye yakışan oje renkleridir..

Kırmızı Elbise Abiye ile Hangi Aksesuarlar Kombinlenebilir?

Kırmızı abiye elbisen ve kullanacağın farklı tarzda aksesuarların ile farklı stiller yaratabilirsin. Katılacağın davetin konsepti ve elbisenin tarzına göre renkli taşlı küpe, ışıl ışıl parlayan sallantılı gümüş ya da altın küpe tercih edebilirsin. İri detaylardan hoşlanmıyorsan daha küçük tasarımlar sana uygun olacaktır. Katılacağın davet şık bir ortamda gösterişli bir konsept ile gerçekleşiyor ise değerli mücevherlerin ile abiye elbiseni kombinleyebilirsin. Unutmaman gereken ayakkabı ve çantanın aksesuarların ile uyum içinde olması. Genellikle altın ya da gümüş tonlarının kırmızı abiyeye çok yakıştığını hatırlatmak isteriz.

Kırmızı Elbise Abiye ile Ne Renk Çanta Takılır?

Kırmızı abiyeni aksesuarların ve ayakkabın ile uyumlu olacak bir renkte çanta ile kombinleyebilirsin. Kırmız abiyen ile kırmızı tonlarında çanta kullanabileceğin gibi kırmızı abiyeye en çok yakışan renkler siyah, altın, gümüş ve antrasit diyebiliriz.

Kırmızı Elbise Abiye ile Ne Renk Kolye Takılır?

Kırmızı abiye elbisen ile kullanacağın kolye de diğer aksesuarların ile uyumlu renkte olması güzel ve şık bir görüntü yaratacaktır. En çok tercih edilen kolye rengi ise altın ve gümüş diyebiliriz. Ayrıca stras taşlı, ışıltılı kolye ile daha göz alıcı bir görüntü elde edebilirsin.

Kırmızı Elbise Abiye ile Ne Renk Kemer Takılır?

Kırmızı abiye elbisen ile kemer kullanman gerekiyorsa ilk olarak elbisenin kumaşımdan aynı renkte bir kemer kullanmanı tavsiye ederiz. Farklı bir renk kemer düşünüyorsan ayakkabın ile aynı tonda bir kemer uyumlu olacaktır. Işıltılı ve işlemeli kemerler elbisene daha zengin bir görüntü karacaktır.

Kırmızı Abiye Üzerine Ne Renk Ceket Giyilir?

Kırmızı abiyeni soğuk kış günlerinde giyeceksen siyah suni kürk bolero ya da palto şık bir tercih olacaktır. Ayrıca yine siyah ve krem tonlarında deri ceket ya da omuzlarına alabileceğin ışıltılı gümüş ve altın blazer ile farklı stilini yansıtabilirsin.

Kırmızı Abiye İçine Ne Giyilir?

Kırmızı abiyenin içine giyeceğin iç çamaşırı konusunda abiyenin modeli ve kumaşına göre karar verebilirsiniz. Eğer giyeceğin kırmızı abiye astarsız ise ve iç gösteriyorsa mutlaka içine ten rengi bir iç etek giymeni tavsiye ederiz. Giyeceğin iç çamaşırı da dikişsiz ve ten rengi olması kırmızı abiyenin altından belli olmasını engelleyecektir. Kırmızı abiyen dar ve özellikle saten kumaş ise vücut hatlarını toparlayıcı özelliğe sahip ten rengi bir korse tercih edebilirsin.

Kırmızı Abiye Üzerine Ne Renk Şal Gider?

Yaz akşamlarının esintili havalarında kırmızı abiyenin üstüne şal alma ihtiyacı duyabilirsin. Kırmızı abiyen ile en uyumu olacak şal rengi yine elbisen ile aynı renk kırmızı ya da aksesuarların ile uyumlu olacak gümüş ya da altın tonlarındaki bir şal olacaktır. Kırmızı abiye üstüne ne renk eşarp takman konusunda kararsızsan abiyen ile yakın tonlarda bir eşarp kullanman güzel bir bütünlük yaratacaktır.

Kırmızı Abiye Nereden Alınır?

En özel günler ve davetlerde , nikah ya da düğünlerde tercih edilen beyaz abiye elbiseler şıklıkları ve farklı tasarımları ile bu sezonda da göz kamaştırmaya devam ediyor. Günümüz trendlerini özgün tasarımlara dönüştüren Oleg Cassini her konsepte ve zevke hitap eden stiller yaratmaya devam ediyor. Parlak dokulu satenler, yenilikçi danteller, bulut gibi tül kumaşlar ile tasarlanmış kırmızı abiyeler Oleg Cassini’nin başarılı tasarımcıları ve terzileri tarafından ince bir işçilikle davetlerin en şık elbiselerine dönüştürülüyor. Bu çok özel günlerde sen de şıklığın ile bakışları üzerinde toplamak ve kusursuz gözükmek istiyorsan Oleg Cassini Mağazalarını ve Web Sitesini ziyaret etmeni tavsiye ederiz.