Büyük Beden Abiye Elbise Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Büyük Beden Abiye Elbise Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Beden ölçün ne olursa olsun, sen, sen olduğun için güzelsin. Mutlu olduğunda da, mutsuz olduğunda da… Günlerce, aylarca, hatta yıllarca uğraşıp, elde etmek istediklerini başardığın anda güzelsin! Standart olanı boşver, onlar sadece “laf”. Kendi standartlarını, “sen” belirlediğinde; kimsenin seni sınıflandırmasına ve sınırlandırmasına izin vermediğinde güzelsin.

Ve biliyor musun? Oleg Cassini ile “tüm davet tekliflerine” hiç düşünmeden, her zaman “Ben de varım!” diyebilirsin. Bizimle birlikte tüm büyük beden abiye seçeneklerini incelemeye ve bu özel güne bizimle hazırlanmaya var mısın?

Büyük beden abiye elbise seçimini henüz gerçekleştirmediysen, senin için birkaç fikrimiz var. Bedeninin tüm kıvrımlarını zarif ve şık bir şekilde gösterecek büyük beden abiye elbiseler ile gecenin kurallarını belirleyebilir, birbirinden güzel büyük beden abiye modelleri ile en doğru kombinleri yapabilirsin.

Büyük Beden Abiye Online Satış ile Dilediğin Ürün Hemen Kapında

Büyük beden abiye markaları arayışında kaybolanlardan mısın? Sakin ol. İçindeki kadını bir saniye bile unutmamanı sağlayacak, büyük beden abiye uygun fiyat fırsatları seni bekliyor.

Büyük beden abiye elbiseler online satış için kulağa biraz riskli geliyor olabilir, “denemeden almam” diyenlerden de olabilirsin, kabul. Sana “İşte bu!” dedirten elbiseyi satın almadan hemen önce “Beden Ölçü Tablosu”nu inceleyebilirsin.

Bütçen sınırlı bile olsa, büyük beden abiye fiyatları oldukça avantajlı ve her bütçeye hitap ediyor. Üstelik kombinlerini de gayet makul fiyatlar ile gerçekleştirebilirsin.

Büyük beden abiye modelleri ve fiyatları değerlendirmesi için dilediğin ürünü hemen inceleyebilirsin.

Büyük Beden Beyaz Elbise Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Büyük beden beyaz elbise seçiminde dikkat etmen gereken en önemli detay, aslında hangi modeli istediğin ya da hangi modelin vücudun ile uyumlu olduğunu düşündüğün.

Ama biraz daha yardımcı detaylara ihtiyacın varsa, sana küçük sırlar verebiliriz. Gece boyunca elbisen ile dikkat çekmek istediğin dekolte, göğüs ve sırt gibi üst beden bölgeleriyse ve bacaklarının kalın olduğunu düşünüyorsan, uzun etek boyuna sahip, büyük beden beyaz abiye ile geceye hazırlanmaya başlayabilirsin.


Özel bir davete katılırken şıklığınızla göz kamaştırmak için Oleg Cassini koleksiyonundan büyük beden abiye elbiseleri tercih edebilirsiniz.


Büyük Beden Kırmızı Elbise Modelleri2021'de Çok Tercih Edilenler Arasında

Bundan yıllar öncesinde fazla kilosu olan kadınların giyinmekten çekindiği kırmızı elbiseler, 2021'de çok moda! Eski kalıpları yıkan Oleg Cassini büyük beden kırmızı elbiselerin tasarımlarında bel hizasında kullanılan ince kemer görünümlü taşlı detaylar, vücudunuzu iki görünüme ayırıyor ve bacak boyunuzu daha uzun göstererek bedeninizin zarif görünümünü ortaya çıkarıyor.

Büyük beden kırmızı elbiselerde geniş V yaka detaylarını oldukça öneriyoruz. V yaka, uzun etek boyu ve bel detaylı elbiseler şık bir düğün törenine ya da gece davetine gönül rahatlığıyla katılabilirsiniz.

Büyük Beden Abiye Elbise Tercihi Nasıl Olmalı?

Eğer siyah senin için bir “zorunluluk” ve aslında renkli giyinmek istiyorsan, diğerlerinin ya da senin eleştiren-iç-sesinin ne dediği kimin umurunda? Büyük beden abiye kıyafetler de rengarenk olabilir.

Hâlâ endişen devam ediyorsa, minik bir tüyo! Büyük beden gece elbisesi, ayakkabı, takı ve aksesuarları aynı renk tonlarında kullanırsan, bu renk uyumlarının da siyah gece kıyafetlerinin yaptığı gibi gölgeleme etkisi yaratabileceğini söyleyebiliriz. Üstelik büyük beden yazlık abiyeler, renkli olduğunda senin de için kıpır kıpır olmuyor mu?

Yatay çizgilerdense, dikey çizgileri tercih et. Bu şekilde daha ince bir görünüm elde edebilirsin.

Ne duruyorsun, hemen koleksiyonu keşfetmeye başla. İç sesini rahatlatan yerine, seni mutlu edecek en doğru kombini seçeceğini biliyoruz!