Bohem Gelinlik Modası: Doğal ve Özgür Hisset

Bohem Gelinlik Modası: Doğal ve Özgür Hisset

İlhamını çingenelerin özgür ruhu, yaşam şekli ve giyim tarzından alan boho stili, 60’lı ve 70’li yılların en belirgin modası iken günümüzde de gelin adaylarının tercihi haline gelmiştir. Romantik kır düğünlerinden, yazın egzotik havasını yansıtan kumsal düğünlerine kadar birçok düğünde bohem gelinlik modelleri ile gelin adayları stilleri ile fark yaratıp, göz kamaştıracak.

Siz de bu yaz düğününüz için bohem gelinlik giymeyi arzu eden gelin adaylarından biriyseniz aklınızda birçok soru vardır. Bohem gelinlik 2022’de nasıl olacak, bohem gelinlik nereden alınır ya da bohem tarzı gelinlik fiyatları nasıl, sorularınızın yanıtlarını Oleg Cassini koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Tüm Detayları ile Hippi Ruhunu Yansıtan Abartısız Bohem Gelinlikler

Modern dokunuşlar ve romantik detaylarla dönemin hippi ruhunu yansıtan, 9 özel parçaya sahip Boho Dreams kapsül koleksiyonu, sizi hayalinizdeki bohem gelinlik ile buluşturmaya hazır.

Sade ve etnik detayların ön planda olduğu bohem tarzı gelinlik modelleri, rahatlık ve doğallığın temsilcisi gibi. Özenle tasarlanan gelinliklerimiz, abartıdan hoşlanmayan ve doğallığın savunucusu olan tüm gelin adayların tercihi oluyor.

Boho gelinlik denilince akla gelen ilk detaylar; etek ve kol detaylarındaki dökümlü dantelin romantizmi, bahar rüzgarları ile uçuşan volanlar ve el işi motifler oluyor.

Etnik Motifli Dantelin Egzotik Havası Bohem Gelinlik Modellerinde

Bohem gelinliklerin en belirgin özelliklerinden tarlatansız kullanılan dökümlü etekler, takılıp çıkartılabilen dökümlü kollar, koleksiyonun dikkat çeken parçalarından.

Hareketlerinizin kısıtlanmasını engelleyecek ve düğün geceniz boyunca özgürce hareket etmenizi sağlayacak dökümlü kol ve etek detayları bohem gelinliklerin tercih edilme sebepleri arasında yer alıyor.

70’li yılların simgesi olan çiçek motifli örme danteller, eteklerde kullanılan kordone danteller, omuzlara vurgu yapan dökümlü volanlar ise 2022 bohem gelinlik modellerindeki önemli detayları oluşturuyor.

İncecik Şifonların Hayat Verdiği Volanlı Bohem Gelinlikler

Oleg Cassini 2022 Boho Dreams koleksiyonunda tercih edilen şifon kumaşlar, hippi ruhu ile tasarlanan gelinlik modellerine hava katan önemli bir kumaş detayı olarak tercih ediliyor.

Kat kat volanların hareket kattığı, asimetrik kesimli etekler ise 2022 yaz düğün sezonunda öne çıkan gelinlik kesimleri arasında yer alıyor. Eğer siz de göz çarpıcı olmanın yanında rahatlığına da önem veren gelin adaylarımıdan biriyseniz bu modeller tam size göre. Üstelik ince askılar ve derin sırt dekoltelerinin cesur duruşu Boho Dreams koleksiyonunun dikkat geçen tasarımları arasında.

Bohem Gelinliklerin Dantel, Şifon Ve Tül Kumaşlar ile Ahengi

Etnik çizgilere sahip geometrik motifli dantellerin ve şifonların hafif yapısı bir arada zamansız ve romantik bir etki yaratan bohem tarzı gelinlik modelleri konforundan ödün vermeyen gelin adaylarının tercihi olacak.

Abartıdan uzak, belden açılan dökümlü tül etekler ve incecik askıların sade ve zarif duruşu bohochic tarza çok güzel bir alternatif.