Beyaz Elbise Nasıl Kombinlenir? Beyaz Abiye Giyim Rehberi

Beyaz Elbise Nasıl Kombinlenir? Beyaz Abiye Giyim Rehberi

Özel gün ve gecelerde şık ve zarif olmayı kim istemez ki? Bu özel gecelerde en çok tercih edilen ise abiye elbiselerdir. Farklı konseptlere göre bazen uzun bazen ise kısa abiye elbiseler tercih ederiz. Katılacağımız davette hazırlanırken doğru renk ve modeldeki abiyeyi seçmek çok önemlidir. Aynı zamanda seçtiğimiz abiye elbiseyi aksesuarlarımız, ayakkabımız, çantamız ile doğru kombinlemek şıklığımızı bir adım ileriye taşıyarak kusursuz bir görüntüye sahip olmamızı sağlayacaktır. Zarif ve duru bir şıklık istiyorsan sana bir önerimiz olabilir! Farklı model ve renge sahip çeşit çeşit abiye modelleri arasından beyazı tercih etmeye ne dersin? Katılacağın davet eğer bir düğün değilse beyaz renk abiyelere mutlaka göz at deriz. Aslında değişen adetler ve konseptlerde bazen düğünlerde bile artık beyaz abiye giyilse de birçok gelin adayının kendisinden başka kimsenin beyaz giymesini istemeyeceğini düşünüyoruz. Peki o zaman beyaz elbise nerelerde giyilir diye düşünüyor olabilirsin! Beyaz abiyeler nikah törenlerinde gelinlik yerine tercih edilebiliyor. Sünnet annelerinin de beyaz ya da krem tonlarında abiye giymesi çok yaygın bir durum. Yaz aylarında gerçekleşen kokteyler, after partiler, doğum günleri, mezuniyetler ve farklı özel davetlerde beyaz abiye elbise giyilebiliyor. Sende katılacağın davette beyaz abiye giymeyi düşünüyorsan senin için hazırladığımız beyaz abiye rehberine göz atmaya ne dersin!

Beyaz Abiyenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Beyaz abiye giymek isteyen birçok kişin en merak ettiği ve kararsız kaldığı konu beyaz elbise ile hangi renk ayakkabı giyilir sorusu olduğunu söyleyebiliriz. Saflığın ve temizliğin rengi olan beyaz bir çok renk ile kolaylıkla uyum içinde olacaktır. Konu beyaz abiye olduğunda aksesuar ve ayakkabı seçiminde biraz daha hassas olunması gerektiğini düşünüyoruz. Özel günler ve davetlerde giyeceğiniz beyaz abiye elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir sorusunda ilk tavsiyemiz beyaz renkte bir ayakkabı giymeniz olacaktır. Diğer renk seçeneklerini ise kullanacağınız aksesuarların doğrultusunda belirleyebilirsin. Şık davetlerde daha çok altın ve gümüş tonlarında ışıltılı aksesuarlar daha çok tercih edildiğinden gene ayakkabı seçimini altın yada gümüş tonlarında yapabilirsin. Elbisene daha çarpıcı bir duruş katmak istiyorsan kırmızı, fuşya ya da koyu pembe gibi canlı tonlardaki ayakkabıları deneyebilirsin.

Kırık Beyaz Elbise Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Beyazın inci tonu da diyebileceğimiz kırık beyaz beyazın en romantik tonlarından biridir. Kırık beyaz uzun ya da kısa abiyeler ile yine kırık beyaz tonlarında ayakkabı tercih edebilirsin. Nude tonları ve pastel tonlardaki ayakkabılarda yine kırık beyaz abiyeler ile uyum içinde olacaktır.

Beyaz Elbisenin Altına Ne Renk Çorap Giyilir?

Beyaz elbisenin boyu kısa ise ve çorap giymeyi tercih ediyorsan ilk tercihini ince dokulu ten rengi külotlu çoraptan yana yapmanı tavsiye ederiz. Beyaz abiyen uzun ise külotlu çorap yerine diz boyu ve yine ten rengi çorap giymen uygun olacaktır. Uzun beyaz abiyeni gelinlik olarak kullanacaksan ince beyaz çorap ve jartiyeri bir arada kullanmak güzel alternatiflerden biri olabilir. Beyaz abiyenin boyu mini ise bazen daha kalın opak çorap da kullanabilirsin. Ayrıca son dönemlerde ışıltılı file çoraplarında çok trend olduğunu hatırlatmak isteriz.

Beyaz Elbise Abiye ile Ne Renk Makyaj Yapılır?

Giyeceğin beyaz abiye ile kullanacağın saç modelin ve makyajın uyum içinde olmalı. Davetin konseptine göre bazen daha yoğun ve belirgin bir makyaj tercih edebilirsin. Ama sana tavsiyemiz makyajın ve saç şeklin konusunda çok abartıya kaçmaman olacaktır. Yoğun bir makyaj tercih etsen bile daha pastel tonlar beyaz renk abiyen ile daha uyumlu olacaktır. Beyaz abiyeni nikah elbisesi olarak giyeceksen göz makyajını daha belirgin yapıp allık ve rujda daha natürel renkler tercih edebilirsin. Çok koyu far yerine hafif ışıltılı far, göz kalemi, ve yoğun rimel uygulaması gözlerde daha doğal ve çekici bakışlar yaratacaktır. Beyaz abiyeni gösterişli bir yaz davetinde giyeceksen ıslak görünümlü saç modeli ve gri tonlarında uyguladın far ile oldukça çekici olabilirsin. Koyu kahve, gri gibi farlar ile yapacağın göz makyajı buğulu bakışlar yaratacaktır.

Beyaz Abiye ile Ne Renk Oje Olur?

Günümüzde tırnak tasarımları çok trend oldu. Genellikle uzun tırnaklara uygulanan sanatsal desenler çok tercih edilmekte. Beyaz abiyen ile böyle farklı bir tırnak tasarımı deneyebilirsin. Kullanacağın aksesuarların ile uyumlu olacak altın ya da gümüş tonlarında ojeler beyaz abiyenin şıklığını tamamlayacaktır. Bu tarz tasarımlar benim için çok fazla dersen en doğal görünümlü french ya da açık pastel tonlar deneyebileceğin oje alternatifleri olabilir.

Beyaz Elbise Abiye ile Hangi Aksesuarlar Kombinlenebilir?

Beyaz abiye elbiseni kullanacağın farklı tarzda aksesuarların ile farklı stiller yaratabilirsin. Beyaz abiyen ile deniz kenarı bir yaz davetine katılıyorsan renkli taşlı küpe, kolye ya da çiçek motifli tasarımlar, tüy detaylı küpeler ile kombinliyebilirsin. Katılacağın davet şık bir ortamda gösterişli bir konsept ile gerçekleşiyor ise değerli mücevherlerin ile kombin yapabileceğin gibi ışıl ışıl parlayan iri detaylı küpeler deneyebilirsin. Unutmaman gereken ayakkabı ve çantanın aksesuarların ile uyum içinde olması. Genellikle altın ya da gümüş tonlarının beyaz abiyeye çok yakıştığını hatırlatmak isteriz

Beyaz Elbise Abiye ile Ne Renk Çanta Takılır?

Beyaz abiyeni aksesuarların ve ayakkabın ile uyumlu olacak bir renkte çanta ile kombinleyebilirsin. Beyaz abiyen ile beyaz çanta kullanabileceğin gibi beyaz abiyeye en çok yakışan renkler beyaz, altın, gümüş ve bronz diyebiliriz. Ayrıca daha iddialı bir görüntü için fuşya, pembe, antrasit tonlarını da tercih edebilirsin.

Beyaz Elbise Abiye ile Ne Renk Kolye Takılır?

Beyaz abiye elbisen ile kullanacağın kolye de diğer aksesuarların ile uyumlu renkte olması güzel ve şık bir görüntü yaratacaktır. En çok tercih edilen kolye rengi ise altın ve gümüş diyebiliriz. Ayrıca stras taşlı, ışıltılı kolye ile daha göz alıcı bir görüntü elde edebilirsin.

Beyaz Elbise Abiye ile Ne Renk Kemer Takılır?

Beyaz abiye elbisen ile kemer kullanman gerekiyorsa ilk olarak elbisenin kumaşımdan, aynı renkte bir kemer kullanmanı tavsiye ederiz. Farklı bir renk kemer düşünüyorsan ayakkabın ile aynı tonda bir kemer uyumlu olacaktır.

Beyaz Abiye Üzerine Ne Renk Ceket Giyilir?

Beyaz abiyeni soğuk kış günlerinde giyeceksen beyaz suni kürk bolero ya da palto şık bir tercih olacaktır. Ayrıca yine beyaz ve krem tonlarında deri ceket, omuzlarına alabileceğin blazer ile farklı stilini yansıtabilirsin. Siyah ve beyazın uyumunu da hatırlatmak isteriz. Siyah bir bolero ya da ceket ile görünüşünü tamamlayabilirsin.

Beyaz Abiye İçine Ne Giyilir?

Beyaz abiyenin içine giyeceğin iç çamaşırı konusunda çok dikkatli olmalısın. Beyaz renk her zaman iç göstermeye müsait bir renktir. Eğer giyeceğin beyaz abiye astarsız ise ve iç gösteriyorsa mutlaka içine ten rengi bir iç etek giymeni tavsiye ederiz. Giyeceğin iç çamaşırı da dikişsiz ve ten rengi olması beyaz abiyenin altından belli olmasını engelleyecektir. Beyaz abiyen dar ise vücut hatlarını toparlayıcı özelliğe sahip ten rengi bir korse tercih edebilirsin.

Beyaz Abiye Üzerine Ne Renk Şal Gider?

Yaz akşamlarının esintili havalarında beyaz abiyenin üstüne şal alma ihtiyacı duyabilirsin. Beyaz abiyen ile en uyumu olacak şal rengi yine beyaz renk diyebiliriz. Ayrıca daha göz alıcı bir görüntü için canlı tonlarda şal kullanabilirsin. Fuşya , pembe ya da sarı tonları alternatiflerin arasında olabilir. Kontras bir görüntü için siyah renk şal ile zarif bir duruş yakalayabilirsin.