2019 Gelinlik Koleksiyonu İncelemesi ve İpuçları

2019 Gelinlik Koleksiyonu İncelemesi ve İpuçları

Sofistike Derinlik

Oleg Cassini Collection 2019 Gelinlik Koleksiyonu 

Oleg Cassini Collection; günü karşılayan çiçeklerin hikayesini özgün bir modern çağ masalına dönüştürüyor. Karşınızda Oleg Cassini Collection 2019 Gelinlik Koleksiyonu: Hiç olmadığı kadar İncelikli, ve her zamanki gibi Sofistike. Markanın kendi özlerine saygı duruşunda bulunduğu yeni gelinlik koleksiyonu;  Aralık ayı itibariyle tüm mağazalar ve web sitesinde aynı anda satışta.

Yarım asıra aşkın süredir dünya tarihinde iz bırakan düğünlerin kusursuz gelinleri için sayısız tasarıma imza atan Oleg Cassini, 2019 yılında doğadan ilham alıyor. Bahar çiçeklerinin hayat buluşunu masalsı bir tasarım diliyle yorumlayan Oleg Cassini yeni gelinlik koleksiyonunu gelin adaylarının beğenisine sunuyor. 2019 yılının öncü trendlerini kendine özgü bakış açısıyla ele alan marka, özlerine bağlı kalarak yeni bir modern çağ masalı yaratmayı hedefliyor. Rafine işlemeleri, ustalıkla modernize ettiği kalıplarla birleştiren Oleg Cassini, özel serisi Oleg Cassini Collection’da kadını adeta bir doğa mucizesi olarak tasvir ediyor. Tüm çiçeklerin narince sardığı beden bölümünü, şelale gibi akan tül etekler tamamlarken, omuzları saran romantik detaylar markanın kendi DNA’sına saygı duruşunda bulunuyor.  İkinci bir ten hissi yaratan dövme efektli tüller, omuzları ve kolları kusursuz bir uyumla kapatan danteller ve farklı dokularla birlikte kullanılan işlemeler: hepsi kendi masalının zarif kahramanları, Oleg Cassini gelinleri için düşünüldü.

Meghan Markle Etkisi : Yeni Gelinlerin Sadelikle Dansı

Her bir detayın asalet ve zarafeti yansıttığı sade gelinlikler bu koleksiyonda Oleg Cassini gelinlerinin doğal ışıltısını ortaya çıkarmak üzere tasarlanıyor. Kraliyet ailelerinin dolaplarına özgü mikado kumaş; heykel efekti yaratan kusursuz kalıplarla bütünleşiyor. Vücut hatlarını nazik bir cazibeyle saran A kesim formlar, vücuda tam oturan bel bölgesiyle ve göğüs işlemeleriyle 2019 trendlerine göz kırpıyor. Meghan etkisini taşıyan tasarımlar, hem sade hem iddialı bir görünüme sahip olmak isteyen gelin adaylarının favorisi olmaya aday.

Büyük , Daha Büyük Etekler 

Geniş salonların, gösterişli ışıkların vazgeçilmez görünümü ball gown kesime sahip gelinlikler 2019 yılında kır düğünlerine de eşlik ediyor. Eteklerin gittikçe büyüyerek daha gösterişli hale geldiği balo tipi gelinlikler

gecenin yıldızı olmak isteyen tüm gelin adaylarının tercihi oluyor. Üst bedeni sararak bel oyuntusunu vurgulayan kesimlere eşlik eden geniş etekler , şelale etkisi yaratan dökümlü kumaşlar ve işlemelerle bir araya geldiğinde saraylara yakışan gelinleri geceye hazırlıyor. Uzun duvaklar ve taçlarla bir araya getirilen balo tipi gelinlikler hem zarif hem de gösterişli görünümü hedefleyen gelinlerin favorisi  oluyor.

Doğaya Yöneliş 

Çiçekler 2019 yılında 3 boyutlu , işleme ya da baskı olarak farklı türlerde beğeniye sunuluyor.

Geçen yıllara göre asıl fark çiçeklerin daha gösterişli daha büyük ve daha canlı olması. Tercih edilen kumaş türüne göre belirlenen teknikle doğanın hayat verdiği kusursuz bir gelinliğe sahip olmak mümkün oluyor. Organze tüllerin ve ince dantellerin bir araya gelerek doğa temasını pekiştirdiği tasarımlarda çiçek motifleri detayda ya da tasarımın tümünde tercih edilebiliyor. Sade ve kısa duvaklara eşlik eden minimal takılarla kombinlenen çiçek detaylı gelinlikler 2019 yılında çoğu gelinin favorileri arasında yer alacak.

Zarif Tüller

İlkbahardan Sonbahar sezonuna kadar tüm düğünlerin temalarına uyum sağlayabilen tüller 2019 koleksiyonlarında da yine başrolde .

Eşlik ettiği her tasarıma hafiflik ve canlılık katan tül detayları her düğün konseptine de eşlik edebiliyor. Geniş kol detayları ve düşük omuzlarla birlikte ön plana çıkan tül detayları organze kumaşla birlikte etek kesimlerine de hareket katıyor. Zarif ve minimal detaylarla ön plana çıkarılabilen tüller maksimalist geniş volanlar, yaka ve etek detayları olarak ta uygulanabiliyor. Gelinlikle aynı kumaş ailesinden gelen duvaklar isteğe göre uzun ya da kısa formda kullanıldığında görsel bütünlüğü eksiksiz şekilde yakalayan detay oluyor.

Konfor Ön Planda

2019 hem şık hem de rahat olmak isteyen gelinlerin yılı. Farklı konseptlerdeki bir çok düğünde gelinlerin tercihi asil ancak bir o kadar da rahat  tasarımlardan yana oluyor. Tarlatana ihtiyaç duymayan özel kesimli gelinlikler , ince ve rahat askılar ve hareket imkanı tanıyan kol kesimleriyle zarafetin sonsuz temsilcileri olurken konfor alanlarını da koruyor. Balo tipi ve A kesime oranla daha rahat kullanılabilen özel kesimli modeller , dantel ve işlemelerle birleşen tül etekleriyle de göz dolduruyor.