Büyük Beden Gelinlik Seçiminde İpuçları

Büyük Beden Gelinlik Seçiminde İpuçları

Düğün hazırlıklarının en heyecanlı anları gelinlik provaları ile başlıyor. 44 beden gelinlik modellerinden, 50 beden gelinlik modellerine kadar devam eden; kilo fazlası olan tüm gelin adaylarının vücut ölçülerine uygun büyük gelinlikler Oleg Cassini koleksiyonunda.

Büyük Beden Gelinlik Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken En Önemli Unsur


Oleg Cassini gelinlik koleksiyonu içerisinde kadınların tüm zevklerine ve beden ölçülerine uygun gelinlik modelleri bulunuyor ve büyük beden gelinlik modelleri (XL gelinlik) de bunlardan biri.

44 beden gelinlik ve üzeri beden ölçülerine sahip gelin adaylarına vereceğimiz tüm öneriler, aslında tek bir öneri altında toplanıyor. “Ne kilo verme ihtimalinizi düşünerek küçük beden gelinlik alın ne de tam tersini düşünerek daha büyük olan modeli alın.”

Seçmiş olduğunuz gelinlik, terzi danışmanlığı ile son provaya kadar beden ölçülerinize en uygun olacak şekilde ayarlanıyor. Bu yüzden, gelinlik alışverişi sürecinin en başında, beden ölçünüz neyse ona göre bir model seçmenizi öneriyoruz.

Büyük Beden Gelinlik Önerileri: 44-50 BedenAralıklarıyla Büyük Gelinlikler


44, 46, 48 ve 50 beden gelinlikler arasında diğer bedenlerde de olduğu gibi beyaz, ekru, fildişi, kırık beyaz veya toz pembe gibi birçok renk seçeneği bulmanız mümkün. En çok tercih edilen gelinlikler arasında prenses (balo tipi), deniz kızı (dar kesim) ve büyük beden a kesim gelinlik modelleri bulunuyor.

Büyük beden prenses gelinlik modelleri (balo tipi), bel oyuntusunu ön plana çıkarmak ve basenlerini gizlemek isteyen gelin adayları için oldukça ideal bir silüet. Büyük beden a kesim gelinlik silüetler de tıpkı balo tipi modeller gibi alt beden fazlalıklarını kapatmak isteyen gelin adayları için önerilerimiz arasında bulunuyor.

Büyük beden kabarık gelinlik modelleri, her zaman beyazlığı ve beyazlığın vermiş olduğu asilliği ile biliniyor. Ancak siz biraz daha farklı olup, kalıplaşmış beğenilerin dışına çıkmak istiyorsanız, capucino renk tonuna sahip 50 ya da 44 beden gelinlikler ile gelinliğinize renk katabilir ve onu farklılaştırabilirsiniz.

Henüz hiçbir gelinlik provasında bulunmayan gelin adaylarına küçük bir ipucumuz, bir sürprizimiz bulunuyor. Beden ölçünüz 44 beden ve üstü ise Oleg Cassini mağazalarımızda sizler için beğenerek seçtiğimiz bazı modellerimizde 46 beden deneme ürünlerimiz mevcuttur. Eğer beden ölçünüz 44 ise 46 beden gelinlikleri de deneme kabininde yanınıza alabilirsiniz. Aynı şekilde; normalde 44 ise 46 beden gelinlikleri; normalde 46 ise 48 beden gelinlikleri ve son olarak normalde 48 ise 50 beden gelinlikleri de giyinme odasında yanınızda bulundurunuz. Yalnız sadece denemek için. Çünkü bazen modellerin kalıpları farklı olabiliyor ve söz konusu gelinlik olunca kalıplar normal kabarık ya da düz abiyelerden çok farklı oluyor. Ancak en başta da söylediğimiz gibi, kesinlikle büyük ya da küçük olan gelinliği satın almamanızı öneriyoruz. Kabine alınan farklı bedenler, sadece üzerinizde hangi bedenin daha iyi durduğunu anlamak için bir önlem niteliğinde.


Hayallerinizdeki en güzel gelinlik modelini seçmek için Oleg Cassini koleksiyonunu keşfetmeye ne dersiniz? Büyük Beden Gelinlik modelleri en özel gününüzde kusursuz görünmenizi sağlayacak kalıplarla hazırlanarak, beğeninize sunuluyor.


Büyük Beden Gelinlik Nereden Alınır?


Oleg Cassini büyük beden gelinlik koleksiyonunda 100’den fazla ürün bulunuyor. Adresinize en yakın mağazamızı ziyaret edebilir, ürünlere göz atabilirsiniz. Dilerseniz web sitemizde bulunan online gelinlik randevusu formunu doldurarak, randevu talep edebilir ve size özel stil danışmanları eşliğinde gelinliğinizi seçebilirsiniz.

Büyük beden gelinlik modelleri ve fiyatlarını incelemek isterseniz; koleksiyonumuza göz atabilir; dilediğiniz gelinlik modelini detayları ile inceleyebilirsiniz.