Ünlü Styleboom ile 4 Farklı Gelinlik Denemesi

Ünlü Styleboom ile 4 Farklı Gelinlik Denemesi

Düğün zamanınız yaklaşırken gelinlik seçimini henüz yapmadıysanız, sevgili Styleboom’un Oleg Cassini koleksiyonundan seçtiği gelinlik modelleriyle hazırladığı Styleboom ile 1 Kadın 4 Gelin projesinden ilham alabilirsiniz. Vintage Gelin – Saraylı Gelin – Sofistike Gelin ve Prenses Gelin temalarıyla gelinlik seçimleri yapan Styleboom, yüzlerce gelinlik arasında sezonun en trend modellerini giyerek, saç ve makyaj detaylarıyla yıllar sonra yeniden gelin oldu. Hayallerinizdeki gelinliği seçmek için Styleboom’un en güzel fotoğraflarından yola çıkın, Oleg Cassini gelinlik koleksiyonunu keşfedin.

Vintage Gelin

Biraz Great Gatsby, 20’li yıllar, naif, romantik, mini bir file arkasına saklanmış heyecanlı bir yüz ama biraz da bugünden izler… 1 Kadın 4 Gelin projesi çekimlerinde Styleboom’un favorisi vintage gelinlik oldu. Bu gelinliğin zarif ve incecik danteli, dantel dilimlerinin sırttan yere kadar akıp gidişi, omuzlardaki drapesiyle hafifçe kol üzerine düşüvermesi Styleboom’un favorileri arasında yer aldı. Sırtının güzelliğini duvakla kapatmak istemeyen gelinler için de Styleboom’un tavsiyesi bu mini bir şapka, ışıltılı hatta bence incili bir saç tokası da olabilir.

Saraylı Gelin

Styleboom’un 1 Kadın 4 Gelin projesinde ikinci seçimi saraylı gelinlik, neredeyse bal rengine dönen tatlı rengiyle, iri iri desenli güpürüyle, ışıltısı ve görkemli duvağı ile saraylara layık gelinler için nefis bir seçenek. Özellikle rengi, sırtındaki dizi dizi düğmeleri ve etek ucunun arkada uzayıp gitmesi bu gelinliğin seçim nedenleri arasında yer alabilir. Asil, ağır ve klas; rengiyle de modeliyle de özellikle salon düğünlerine güzel uyacak ve şahane fotoğraf verecek bir model.

Sofistike Gelin

Daha modern dokunuşların, daha beklenmedik ve farklı olanın peşinde bir gelinim diyorsanız Styleboom ile 1 Kadın 4 Gelin projesinde, müthiş “pelerin”i ile size bu istediklerini verebilecek harika bir gelinlik. Duvağa gerek yok çünkü pelerin bu görevi de yerine getiriyor gibi, gelinliğin kendisi ise son derece zarif, abartısız, hareket kolaylığı sağlayan bir modelde. Daha cool, daha sofistike, daha kimsenin aklından çıkmayacak tarzda bir gelinlik. Pelerinin takıp çıkarılır olmayışı ve gelinliğe gövdeden bağlı oluşu da ayrıca güzel bir yaka sağlamış.

Prenses Gelin

Çocukluğundan beri müzik kutusundaki o kız olmak isteyen, Marilyn Monroe’nun tütüler içine gömüldüğü fotoğrafa bayılan, bir daha ne zaman böyle bulut gibi bir elbisenin içinde olabilirim ki diyen, Scarlet O’Hara’nın perdeden yaptığı elbise sahnesinde pause tuşuna basan tüm prenses gelinlere göre bir gelinlik olmadan seriyi tamamlamayan Styleboom ile 1 Kadın 4 Gelin projesi mükemmel seçimleriyle herkese ilham verecek. Styleboom’dan son not; Romantizmi bir yana bırakıp, ben bu gelinliğin en çok kollarını, hafif hafif serpiştirilmiş 3D çiçeklerini sevdim.