Paris’ten İtalya’ya Romantik Bir Aşk Hikayesi

Paris’ten İtalya’ya Romantik Bir Aşk Hikayesi

Paris’ten İtalya’ya uzanan romantik bir aşk hikayesine tanıklık etmek ister misiniz? #OlegCassiniGelinleri’nden Yasemin Hanım’n Serkan Bey ile romantik tatil lokasyonlarından ve tüm enerjilerini yansıttıkları keyifli Büyükada çekiminden ilham alabilirsiniz.

Ne kadar süre sonra evlenmeye karar verdiniz? 

Tanıştıktan yaklaşık 1 yıl sonra karar verdik. Hatta çok ani oldu demeliyim.

Evlilik teklifini nerede ve nasıl aldınız?

Paris ‘te güzel bir hafta sonu tatilinde süprizlerle dolu ve bir o kadar da romantik bir teklif aldım.

Düğün tarihinden ne kadar zaman önce hazırlıklara başladınız?

Neredeyse 8 ay kadar önce başladık.

Hayalindeki Gelinlik Nasıldı? 

Zarif , sade, şık ve kabarık olmayan bir gelinlik istiyordum. Elimde bir örnekle pek çok yer gezdim ve Türkiye ‘de bu modeli bulamayacağıma dair dikim evleri ve firmalar ısrarla çok diretti. Neyse ki ben daha çok üstüne düştüm ve istediğim modeli hatta çok daha güzelini Oleg Cassini’de buldum.

Gelin Makyajınızı Nasıl Yaptırdınız? Hangi renkleri tercih ettiniz?

Gelin makyajı biraz isteğim dışı abartılı ve fazla oldu öyle olması gerektiği savunulduğu için etraftan. Ama fotoğraf çekimlerinde makyajımı kendim yaptım ve tam istediğim gibi toprak tonlarında duru, sakin ve doğal bir makyaj yaptım ki gelinlere en çok yakışanı da bu tarz makyaj bence. Çok sade ve doğal oldu.

Gelin Saçınızı Nasıl Yaptırdınız? Neden böyle bir model tercih ettiniz?

Düğünde saçlarımı kuaför tam istediğim gibi doğal dalgaların ensede dağınık toplanması şeklinde zarif bir boncuk taç ile yaptırdım. Çekimlerde ise kendim doğal bir örgü ile taçımla birlikte ördüm ve dış çekimlere uygun doğal bir saç ortaya çıktı.

Düğün fotoğrafçınızı ve fotoğraf çekim konseptinizi nasıl belirlediniz?

Öncelikle Büyükada bizim için çok özel bir yer ve sık sık gitmekteyiz. İlk evlilik düşüncesinden itibaren çekimlerin orada olmasını istiyorduk. Çünkü Ada ‘nın mimari yapısı ve zengin doğası arasında muhteşem karelerin çıkacağını düşünüyorduk. Ve kesinlikle ayrı bir gün ayırmak niyetindeydik. Kim çeker nasıl olur derken, bu konuda da ona yakın firma ile görüştük. Araştırmaya en çok zaman ayırdığımız konuların başındaydı diyebilirim. En son Evet Dedim ekibini sosyal medyada bulduk ve işlerine hayran kaldık. Çok sıcak ve samimi toplantıların ardından onların konsept önerilerini de dikkate alarak tam istediğimiz gibi inanılmaz keyifli bir çekim gününü birlikte geçirdik. Bizim için çok zor olacağını düşündüğümüz çekimler nasıl bitti anlamadık. Hatta hiç bitmesin istedik. Profesyonel ve bir o kadar da eğlenceli ekip, söz verdikleri gibi bize birbirinden güzel fotoğraflar ve bir kısa film armağan etti.

Hayalinizdeki düğün nasıldı?

Hayalimizdeki düğün bir bahçe, veranda gibi bir yerde eş-dost doğal bir eğlence yapmaktı. Ve sevdiğimiz insanlar ile hayalimizin çok daha üstünde bizim mutlu anılarla dolu bir günümüzü geride bıraktık.

Düğün mekanını seçerken nelere dikkat ettiniz?

Temiz,sade ve ulaşımı kolay bir mekan olması ilk önceliğimizdi. Düğünüm çok şıkır şıkır olmalı gibi bir hayalim yoktu açıkçası. Kriterlerimiz doğrultusunda diğerleri tek tek elenerek İstanbul ‘da butik bir oteli tercih ettik. Klasik şamdanlar, masalardaki taze mis kokulu lavantalar-zambaklar, davetliler için hazırlanmış minik hediyeler doğanın yeşilini tamamlayan dekorun bir parçasıydı

Düğünün en heyecanlı anı neydi?

Kesinlikle ilk dans. Sevdiğimiz herkes etrafımızda ve tüm gözler üzerimizde heyecanımıza tanıklık ettiler.

Balayı için nereyi seçtiniz?

İtalya. Romantik ilk 5 gün için muhteşem Amalfi kıyıları. Sonrasında Roma ve Venedik ile devam ettik.