2017'ye Damgasını Vuran Pippa Middleton’ın Düğünü

2017'ye Damgasını Vuran Pippa Middleton’ın Düğünü

Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın kız kardeşi Pippa Middleton geçtiğimiz hafta sonu başarılı finansçı James Matthews ile evlendi. Pippa Middleton’ın düğünü 2017 yılına damgasını vuran en özel törenlerden biri oldu.

İngiltere’deki St.Marks Kilisesi’ndeki törenle evlenen çift, Pippa Middleton’ın düğünü ailesinin evinde düzenlenen davetle geceye devam etti. Pippa Middleton’ın düğünü için tüm detaylara hakim olan Kate Middleton, baştan sona organizasyonun her şeyi ile ilgilendi.

Ön kısmı drapelerden oluşan ve boyun kısmı kapalı olan gelinlik, tamamen dantelden ve ara ara serpiştirilen incilerden oluşuyordu. Zarif saç modeliyle dikkat çeken Pippa, güler yüzüyle de mükemmel bir gelin oldu. Pippa’nın pırlanta küpeleri ise 2011’de Kate Middleton’ın düğününde nedime olarak taktığı küpelerin aynısıydı!

Pudra renginde elbisesiyle düğüne katılan Kate Middleton kardeşini bir an olsun yalnız bırakmadı. Gelinin önüne geçmemek için son derece zarif ve kibar bir elbise seçen Middleton, her zamanki samimiyeti ve nezaketiyle büyüledi. Kate Middleton, özel yapım şapkası elbisesi ile aynı renkteydi, böylece Middleton asil duruşunu tamamladı.