Kış Düğün Konsepti Dekorasyon Önerileri

Kış Düğün Konsepti Dekorasyon Önerileri

Günümüzde birçok çift evlenmek için genelde yaz mevsimini tercih etse de, aslında Kış mevsiminde evlenmenin avantajları düşündükçe oldukça mantıklı bir hal alıyor. Avantajlarıyla yeni evlenecek çiftlere göz kırpan sonbahar-kış düğünleri, bilindiğinin aksine, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Üstelik evlenmek için en romantik mevsim! Hangi mevsimde evleniyor olursak olalım hayallerimizdeki düğün organizasyonuna sahip olabilmek için kabul etmek gerekir ki tüm detayları başından düşünmeye ihtiyaç var. Rüyanızdaki düğünü gerçekleştirmek üzere yola çıktığınızda sizin için hazırladığımız Kış Düğün Dekorasyonu Fikirleri listesine göz atmayı unutmayın!

Masa Dekorasyonu

Bütünlüğün detaylarda gizli olduğunu unutmayın. Kış deyince akla serin havalar, tatlı sıcak bir güneş, sarılar, yapraklar geliyor. Ve tabii kışın yaklaşması… Haliyle içimizi ısıtacak detaylara daha çok yer vermek düğünümüzün misafirlerimizde daha yumuşak romantik hisler bırakmasını sağlayacak masa dekorasyonlarıyla hazırlanmaya başlayabilirsiniz. 

Çiçek Seçimi

Bir gelinin ve düğün konseptinin olmazsa olmazları arasında çiçekler yer alır. Gelin buketinin uyumuyla bütünleşen masa ve dekorasyon çiçekleri, Sonbahar-Kış sezonunun toprak tonlarını yansıtabilir. Kırmızı, turuncu, sarı ve daha birçok doğanın sunduğu renklerle hazırlanmış gelin çiçekleri, mükemmel bir atmosferin tamamlayıcı olacak.

Pastalar

Son yıllarda özel tasarımlarla hazırlanan pastalar dikkat çekiyor. Gerçek çiçekler, figürler ya da dekorasyon malzemeleriyle hazırlanan pastalar düğün konseptine göre farklılık gösteriyor. Kış döneminde kırmızı ve beyazın uyumunu bu defa, renkli yapraklar, büyük yapraklı çiçekler ve dallar tamamlıyor. Yeni yıl döneminde yılbaşı ağacı gibi süslenmiş bir düğün pastası tercih etmeye ne dersiniz? Hayallerinizdeki düğünü gerçekleştirmeden önce pasta tasarımlarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Mumlar Başrolde

Kış Düğün Dekorasyonu Fikirleri arasında tüm düğün törenlerinin vazgeçilmezi dekorasyon aksesuarı mumlar, büyük fenerlerin, geometrik vazoların ve cam şişelerin içinde baş role yerleşiyor. Gelin ve damadın nikah alanına doğru yürüdüğü yolu ışıklandırarak, renklendiren mumlar, sizin de dekorasyon fikirlerinize uyum sağlayabilir.

Davetiyeler

Kışın dokusunu yansıtan detaylarıyla hazırlanan davetiyeler, düğün gününün en önemli detayları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Düğün konseptinize ait detayları yansıtabileceğiniz davetiye tasarımları, davetiniz hakkında ipuçları saklıyor olabilir. Tüm davetlileriniz için özel hazırlanacak davetiyeler ile bir ömür boyu hatırlanabilirsiniz.