İlham Veren En Özel Düğün Fotoğrafları

İlham Veren En Özel Düğün Fotoğrafları

Düğün günü yaklaşırken evlenecek çiftler için ilham alınacak düğün fotoğrafları derlemesi yaptık. Aylar öncesinden yapılan araştırmalar sonucunda, mekan, fotoğrafçı hazırlıkları yapılıp, fotoğraflar için mekan seçimleri tamamlanıyor. Fotoğrafçı ve ekibinin yazdığı hikayeler sayesinde, “son yıllarda revaçta olan” hikayeli düğün fotoğrafları projesi ortaya çıkıyor. Çiftler, hazırlanan hikayelere göre mekanlara ve yanlarında kimlerin olacağına karar veriyor ve bu büyük günde en mükemmel fotoğraf karelerine imza atmaya sıra geliyor.

Son yıllarda özellikle farklı ülkelerde ve şehirlerde doğanın arka fon oluşturduğu, kusursuz mekanlarda yapılan çekimler adından söz ettiriyor. Deniz kenarında, botanik bahçelerde ve özel hazırlanan mekanlarda çekilen fotoğraflar, düğün organizasyonu sonrasında yıllarca üzerinde konuşulacak anılara dönüşüyor.

Düğün fotoğraflarınızın çekildiği zamanda mutlaka albümünüzde yer alması gereken kareleri sizin için seçtik. Tüm detayların öne çıktığı gelin çiçeği, damat yaka çiçeği, yüzük merasimi, nedimeler, damadın sadıçları, aileler, tabii en önemlisi de gelin ve damadın en romantik anlarının fotoğraflandığı kareler unutulmaması gerekenler arasında. Siz siz olun, düğün fotoğraflarınız çekilmeden önce birden fazla fotoğrafçı ile anlaşın. En güzel fotoğraflarınızın farklı açılardan yakalanan pozlar olduğunu unutmayın.