Harry Potter Temalı Görkemli Düğün Konsepti

Harry Potter Temalı Görkemli Düğün Konsepti

Son yıllarda sıkça rastlıyor olduğumuz ve mükemmel temalarıyla hepimizi etkileyen düğünlere bir yenisi daha eklendi. Düğün töreni ile herkesin dikkatini çekmeyi başaran İngiliz çift Cassie ve Lewis Byrom Harry Potter kitap ve filmlerine hayranlıklarıyla tanınıyor. Geçtiğimiz günlerde Manchester’da evlenen çift, normal bir düğün töreni yerine, hafızalara kazınan, herkese ilham verecek bir konsepte imza atmanın haklı gururunu yaşıyor. Sihirli dokunuşlarla dolu Harry Potter temalı düğün size de ilham verebilir.

Harry Potter kitaplarını okuyan ve filmlerini izleyen herkesin tüm detaylarına aşikar olacağı bu düğün töreni için Cassie ve Lewis Byrom çifti, Manchester’daki Midland Otelini resmen kendi Hogwards okuluna dönüştürmüş. Davetlilere armağan ettikleri el yapımı sihirbaz asalarıyla da, konsepte uygun hediyeleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca son dönemde sıkça kullanılan ve farklı tasarımlarıyla dikkat çeken yüzük tepsisi yerine de serinin son kitabını kullanarak, konsepte bağlı kalıyorlar. Ayrıca düğün pastalarındaki “always” teması da göz kamaştıran detaylar arasında yer alıyor.

Cassie ve Lewis Byrom çifti, klasik olarak gelinlik ve damatlık giymeyi tercih ediyor ancak, gelinin ayakkabılarından, takılarına, ojelerinden gelin çiçeğine kadar her detayı yine özel olarak Harry Potter temalı hazırlanıyor. Tabii damat da sihirli dokunuşlardan nasibini alıyor. Yaka çiçeğinden, çorap ve kravat seçimine kadar tüm detaylar Harry Potter temasına uygun olarak tasarlanıyor.  

İnce düşünülmüş detaylarıyla, herkesi düğün törenlerine hayran bırakan Cassie ve Lewis Byrom çifti, tüm Harry Potter takipçilerine ilham veren bu sıra dışı düğün töreniyle bir ilke imza atmış oluyor. Sizde evlilik arifesinde hayranı olduğunuz bir kitap ya da filmden ilham alarak, mükemmel ayrıntılarıyla göz kamaştıracak bir düğün konsepti tasarlayarak, hafızalarda unutulmaz bir anıya imza atabilirsiniz.