Fulya Sezen'in Oleg Cassini Seçimleri

Fulya Sezen'in Oleg Cassini Seçimleri

Yılbaşı dönemi yaklaşırken kıyafet seçmek konusunda karar veremiyorsanız, Fulya Sezen’in Oleg Cassini seçimleri size ilham verebilir. 2017 Oleg Cassini koleksiyonu sizin için en özel tasarımlarıyla www.olegcassini.com.tr ve Oleg Cassini mağazalarında yerini aldı.

Stil tavsiyeleri ve seçimleriyle farkını ortaya koyan sevgili blogger Fulya Sezen ile geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmiş olduğumuz proje sayesinde en özel günleriniz için elbise tercihlerinize yenilerini ekleyebilirsiniz. Ayrıca, Fulya Sezen’in bu defa sizlere bir sürprizi de var. İlk defa gelinlik giyerek kamera karşısına geçen sevgili Fulya Sezen, Oleg Cassini koleksiyonundan en sevdiği elbisenin gelinliği ile mükemmel görünüyordu. Düğün, nişan ve yılbaşı için sezonun en trend modellerini tercih eden Fulya Sezen’in Ankara’da gerçekleştirdiği çekimler, farklı organizasyonlarda hangi kıyafetleri seçeceğiniz konusunda sizlere ilham verecek nitelikte.

Dantel İşlemeler

Derin sırt ve göğüs dekoltesi ve dantel işlemeleriyle askılı abiye elbise göz kamaştıran bir parça olarak öne çıkıyor. Fulya Sezen’in Oleg Cassini seçimleri arasında favori elbisesi olan model, en şık gecelerde kusursuz güzelliğinizi öne çıkarmak için listenizin en başında yer alabilir. 

Kusursuz Pırıltılar

Yılbaşı gecesinin ruhuna uyum sağlayan pırıltılar, Fulya Sezen’in Oleg Cassini seçimleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Tül detaylı eteği ve pul işleme detaylarıyla dikkat çeken Oleg Cassini elbise, iki farklı renk olan şampanya ve lacivert ile 2017 yılının favorileriniz arasında yer alacak. Belindeki kemer detayıyla hareketlenen ve belinizi olduğundan daha ince gösteren bu abiye elbise iddialı olmayı seven şık kadınların tercihi olacak. Payet işlemeli sipariş vermek için tıklayın.

Gelinlik Seçimi

Sevgili Fulya Sezen ilk defa gelinlik giyerek kamera karşısına geçti. Kendi peri masalını Oleg Cassini seçimleriyle yazan Fulya Sezen, 2017 koleksiyonumuzdan en özel gelinliğimiz ile yine kusursuz bir görünüm sergiledi. Gelin adaylarına yeni sezonda ilham veren Oleg Cassini gelinliğimize mağazalarımızdan ulaşabilir, çok yakında online satışta görebilirsiniz.