Düğün Töreninde Etkileyici Masa Düzenlemesi

Düğün Töreninde Etkileyici Masa Düzenlemesi

Düğün dekorasyonu denildiği zaman akla gelen ilk detay masa düzenlemesidir. Düğünün mevsim ve konseptine uygun olarak hazırlanacak etkileyici masa düzenlemeleri ile ikram edilecek birbirinden lezzetli yemekler de, şüphesiz konuklarınızın gözünü dolduracaktır.

Düğün konseptine uygun olarak seçilecek renklere uygun olarak, masa düzenlemesinde çiçekler elbette vazgeçilmeziniz olacaktır. Farklı aydınlatma objelerinin yanında, mumlar da masanızın düzenlemesine etkileyici bir hava katacaktır. Romantik çiçek desenlerini kullanarak ya da vintage esintiler ile modern ve klasiği bir arada tutacak bir düzenlemeler ile stil sahibi, elegan ve hatta çocuklarınıza aktarabileceğiniz türden miras gibi bir takım oluşturabilirsiniz. Çiçek desenlerinin yanı sıra, geometrik desenli porselen tabaklara, çini işlemeli renkli modellerde eşlik edebilir. Altının ışıltısı, karamelin keyfi, kahvenin iştah açıcı görüntüsünü bütünleyen masalarla da tam bir ziyafet sofrası hazırlayabilirsiniz. Araya açık renklerde güller, ve büyük mumlar kullanarak masanızı hareketlendirebilirsiniz.

Konu, düğününüzde misafirlerinizin kusursuz zaman geçirmesi, nefis yemekleri deneyimlemesi ve tarz sahibi bir düzenleme ile karşılaşması olunca, titiz seçimler yapmak kaçınılmaz oluyor. Mükemmele ulaşmak için masa ortalarında dikkat çekici ve ihtişamlı bir çiçek tasarımı, başka süse gerek olmadan, tüm bütünlüğü sağlayabilir. Bu aşamada en taze çiçekleri seçmek her şeyden önemli. Seçiminizin ne olacağına karar verin, dokunuşlarınızla farkınızı ortaya çıkarın.