Gelinlik Seçiminde Kararsız Gelinlere İpuçları

Gelinlik Seçiminde Kararsız Gelinlere İpuçları

Düğün hazırlığı ve gelinlik seçimi dediğimizde her kadın için akan sular durur. Saf beyazlar asırlardır hakim olduğu klasikler arasından seçilir, sezon trendlerine uygun alışılmışın dışında renkler ve modeller arasından karar vermek zorlaşır. En zor karar olarak gösterilen gelinlik seçimi, hayallerimizi süsleyen, en özel gecemizde mükemmel görünmemizi sağlayan modeli bulana kadar devam eder. O kadar çok seçenek var ki dediğinizi duyar gibi oluyoruz. Seçim şansını tabii ki size bırakıyoruz ancak, düğün yapacak gelin adayları için Oleg Cassini koleksiyonundan, sezonun en hatırı sayılır gelinlik modelleri arasından hayallerinizi süsleyecek modeli bulabilmeniz için size bazı ipuçları vermek istiyoruz.  

Yalın Satenler

Saten kumaşın yalın ve parlak dokusu gelinliğinize sofistike bir hava katacaktır. Abartıdan uzak ama bir o kadar gösterişli duran saten kumaş gelinlikler farklı zevklere ve vücut tiplerine uyumlu olarak tasarlanmakta. Sizde tercihinizi saten kumaş gelinlikten yapmak istiyorsanız Oleg Cassini 2021 koleksiyonundaki birbirinden güzel saten modellere mutlaka göz atın deriz.

Yeni Nesil Dantel İşlemeler

Bir gelin adayının kuşkusuz öncelikli tercihi dantel işlemelerle hazırlanmış gelinlik modelleri olacaktır. Danteller romantik duruşuyla kalbimizi fethediyor. İncecik ve kusursuz işlemeleriyle mükemmel bir duruş sergiliyor. Oleg Cassini gelinlik koleksiyonundan sizin için seçtiğimiz dantel işlemeli modeller hayallerinizi süsleyen modeller arasında yer alıyor.

Mini Gelinlikler

Mini gelinlikler uzun elbiseler giymekten hoşlanmayan gelinler için alternatifler arasında yerini alıyor. Daha parizyen bir görüntü sağlayan mini gelinlikler, ayakkabı ve aksesuarlarla bütünleştiğinde şıklığınızı tamamlayacak gibi gözüküyor. Düğün sonrasında parti ya da nikah esnasında da tercih edilebilen mini gelinlikler, Oleg Cassini koleksiyonundan, gelinlerin tercihi için ilk sıralarda gösteriliyor.

Floral Desenler

Bu sezon Oleg Cassini koleksiyonumuzda sıkça karşılaştığınız floral desenler, üç boyutlu, lazer kesim işlemelerle de gelinlik modellerimizi süsledi. Romantik tavrın simgesi floral desenler, farklı gelinlik tiplerinde, pastel tonları ve çarpıcı işlemeleriyle bu yılın en moda gelinlik modelleri arasında yer alıyor.

Elbise Gibi

Gelinlik seçimlerinde beyaz, krem ve fildişi renklerinin dışına çıkarak, klasikleri tahtından indirecek kadar mükemmel duruşlarıyla elbise gibi görünen gelinlikler, gelin adaylarının yeni tercihleri arasında ilk sırlara yerleşiyor. Gelinlik olduğunu unutturacak kadar sade ve bir o kadar çekici duran bu modeller Oleg Cassini koleksiyonunda hemen göze çarpıyor. Vücuda oturan kesimleriyle de dikkat çekici ve zarif bir duruş sergiliyor.

Derin V

Gelinlik için fazla cesur gözükse bile masum ve gizemli dekolteler diye adlandırdığımız kusursuz bir görünüme sahip olan Derin V gelinlikler, Oleg Cassini koleksiyonumuzda birçok farklı modellerde gelinlerin beğenisine sunuluyor.

Kabarık Etekler

Küçük yaşlardan itibaren evlilik hayalleri kuran gelin adayları için prensesler gibi görünmeyi istemek öncelikler arasında ilk sıradadır. Her genç kadının mutlaka denediği kabarık etekli gelinlik modelleri, her sezon, her koleksiyonda olduğu gibi Oleg Cassini gelinlik koleksiyonunun da vazgeçilmez modelleri arasındadır. Kat kat dantel işlemeler ya da tüllerden hazırlanan kabarık etekler, gelin adaylarını prensesler kadar güzel gösterecek!

Maskulen Duruşlar

Gerçek anlamda kabarık yada dar bir gelinlik giymek istemeyen ve farklı tarzını ortaya koymak isteyen gelin adayları için önerimiz ise 2021 trendlerinden beyaz smokinler olacaktır. Ceketinizin içine giyeceğiniz dantel yada saten beyaz bir bluz ile kombinleyeceğiniz smokininizi ve kısa bir duvak yada vualet ile tamamladığınızda çok güzel bir gelin olabilirisiniz.