2017 Damat Modası ve Trendleri

2017 Damat Modası ve Trendleri

2017 yılında damatlar daha modern ve kişiselleştirilmiş detaylarla düğün organizasyonlarında farklılık yaratacak. Yeni sezonda gerçekçilikten uzaklaşmayan, minimalist, sade ama iddialı detaylar, damat adayları için 2017 damat modası ve trendleri arasında yer alacak. Damatlıktan kol düğmesi, papyon ve yaka çiçeğine kadar 2017 damat modası ve trendlerini yansıtan tüm detayları sizler için inceledik. Gelinin yanında sönük kalmak istemeyen damat adayları için “çabasız şıklık” noktalarına dikkat çekiyoruz. 

Cesur renkler

Yaz günlerinde güneşin enerjisiyle birlikte pastel tonlarda ve beyaz smokinleri tercih etmeyi düşünen damat adayları 2017 sezonunda kalıpların dışına çıkıyor. Siyah, lacivert, son dönemin en favori rengi bordonun dışına çıkan smokin ve damatlıklar, özellikle renklerin büyülü dünyasını yansıtıyor. Gelin ile uyum içinde enerjisini yansıtmak isteyen damat adayları için, 2017 Damat Modası ve Trendleri arasında yer alan damatlıkları tavsiye ediyoruz. 

Yaka Çiçekleri

Son yıllarda özellikle gelin çiçekleriyle bir örnek hazırlanmalarıyla dikkat çeken damat yaka çiçekleri, 2017 Damat Modası ve Trendleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Damat adaylarının damatlık ve smokin renklerine uygun, düğün konseptine, fotoğraf çekimi mekanlarına uyum sağlayan yaka çiçekleri, 2017 yazında skulent, lavanta ve orkidelerden kullanılarak tasarlanıyor. Sizin tercihiniz bu çiçeklerden hangisinden yana olacak?

Özel Tasarım Papyonlar  

Klasik siyah papyonların tahtı sallanıyor mu? Moda dünyasından 2017 Damat Modası ve Trendleri gösteriyor ki, siyah papyonlar yerini alternatif özel tasarım papyonlara bırakıyor. Pastel tonlardan, çizgi film karakterlerine, süper kahramanların logolarından, geometrik tasarımlara kadar birçok model damat adaylarının beğenisine sunuluyor. Tercih yapmak, karar vermek oldukça zor. Düğün konseptinizden, yaka çiçeğine, damatlığınızdan ayakkabınıza kadar tüm detaylarla uyumlu özel tasarım papyonlar için, önerilerimizden ilham alabilirsiniz.

Pantolon Askıları

Özellikle yaz aylarında evlenmeyi planlayan damat adayları, alternatif şıklıklarıyla ilham verici detaylara vurgu yapıyor. Ceket, smokin ya da yelek üçlüsünden sıkılan damat adayları için pantolon askıları kurtarıcı oluyor. Deri ve kumaşlardan hazırlanan farklı tasarımlarıyla pantolon askıları 2017 Damat Modası ve Trendleri arasında damatların en çok rabet edeceği detaylar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Yaka çiçeklerini, papyonlarla birleştiren ve bir şık bir bütünlük sağlayan pantolon askıları konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Ayakkabı Seçimi

Damat adayları için ilk akla gelen klasik ayakkabı model ve rengi her zaman siyah ve deri olan modellerdir. Ancak, alternatifler değerlendirilerek kalıpların dışına çıkmak isteyen damat adayları için ayakkabı seçimi yapmak o kadar da kolay olmayacak. Bez ve açık renklerden, deri ama pastel renklere, hasır modellerden çok daha spor modellere kadar alternatiflerin listesi oldukça uzun. Düğünün her detayıyla bütünlük sağlayacak olan modeli bulmak konusunda kararsız kalıyorsanız 2017 Damat Modası ve Trendleri arasından sizin için seçtiğimiz alternatifleri değerlendirebilirsiniz.